Over Praktijk De Vries

Wat is Praktijk De Vries? 

Praktijk De Vries is medio 2018 opgericht als Orthomoleculaire Voedingsadvies Praktijk. 'Orthomoleculaire voeding' is een wat lastig uit te leggen begrip. Ortho is het Griekse woord voor 'gewoon of normaal' en 'moleculair' heeft met de samenstelling van voedsel te maken dat, net als alle dingen, bestaat uit moleculen. Ik ben niet zo van de moeilijke woorden en spreek zelf liever over Voedingsgeneeskunde. In de Griekse oudheid was de heilzame werking van goede en juiste voeding al bekend. Het was tenslotte al de Griekse voorloper van de geneeskunde, Hippocrates, die de spreuk hanteerde 'Laat voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding'. Een waarheid die nog steeds geldt. 

Met wie krijg je te maken bij Praktijk De Vries?
Mijn naam is Andries de Vries. Sinds medio 2018 ben ik praktijkhouder van Praktijk De Vries. Na mijn post-HBO opleiding Medische Basiskennis (PLATO) heb ik de afslag richting Voeding genomen. Inmiddels heb ik de opleiding voor Orthomoleculair Voedingsadviseur afgerond. Daarnaast heb ik nog veel informatie tot mij genomen over andere voedingsstoffen die bewezen resultaten hebben, maar die in de meeste reguliere opleidingen niet aan bod komen. Ik kan je helpen je gezondheid te verbeteren door het toepassen van betere voeding. Een mooie bijkomstigheid is dat je je door een betere voeding meestal ook gelukkiger gaat voelen. 

Persoonlijke aandacht, doordachte adviezen en bewezen resultaat. Dat kun je van mij verwachten. Het is mijn passie om mensen te helpen de weg naar hun gezondheid te vinden of terug te vinden. Of je nu een chronisch probleem hebt, een ernstige ziekte hebt waarbij je zo lang mogelijk in een goede conditie wilt blijven, of slechts een paar simpele veranderingen in je leefstijl wilt aanbrengen: ik kan je van dienst zijn met een persoonlijk voedingsplan. En met nog veel meer dingen die een direct verband houden met jouw gezondheid. 

Maak kennis met de unieke werkwijze van de praktijk. Gun dat jezelf. Je bent het waard!